Φιλοσοφία

Ο καφές για εμάς είναι επιστήμη.

Η παραγγελία του ωμού κόκκου από τις καλύτερες φάρμες σε όλο τον κόσμο, η δημιουργία χαρμανιών, η εύρεση της ιδανικής καμπύλης καβουρδίσματος, η τελετουργία της παρασκευής των ροφημάτων, οι συνεχείς έλεγχοι, οι μετρήσεις, ο σχεδιασμός και το στήσιμο του καταστήματος, η εκπαίδευση του προσωπικού των νέων και παλαιών καταστημάτων και η συνεχής υποστήριξή τους… όλα αντιμετωπίζονται με επιστημονικότητα και εμμονή στη λεπτομέρεια.

Διαρκώς, προσπαθούμε να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας συμβαδίζοντας με διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα πιστοποίησης. Έτσι, καταφέραμε να είμαστε μέλη του Specialty Coffee Association (SCA), να κατέχουμε ISO 22000:2005, καθώς και 3 άτομα της εταιρείας μας να έχουν SCA Coffee Diploma Award.

Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες φυσικά έχουν ως σκοπό τη σταθερή και βιώσιμη διατήρηση και ανάπτυξη του δικτύου η οποία στηρίζεται σε τρεις πυλώνες που αποτελούν και τις βασικές μας αρχές:

– Σεβασμός στον καταναλωτή, παρέχοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

– Σεβασμός στον επιχειρηματία, ο οποίος εμπιστεύεται την αλυσίδα μας για να πραγματοποιήσει τα επιχειρηματικά του πλάνα και όνειρα.

– Aρμονικός συνδυασμός του παραδοσιακού καφεκοπτείου, που αποτελούσε πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής γειτονιάς, με το μοντέρνο espresso bar.