Δροσερά και με μοναδική γεύση, τα Herbal Teas είναι τα πιο must ροφήματα του καλοκαιριού!

Απόλαυσε τα στην παραλία, στη δουλειά, αγναντεύοντας το ηλιοβασίλεμα… αλλά και στο σπίτι. Διάλεξε μια από τις 3 απολαυστικά δροσιστικές γεύσεις  και πες αντίο στην καλοκαιρινή ζέστη!

ΑΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ

Τσάι με 100% φυσικές & φυτικές πρώτες ύλες, όλα σε ένα ποτήρι! Ανακάλυψε τις 3 διαφορετικές επιλογές της σειράς Herbal Teas και πέρασε ζεστά πρωινά, χαλαρά απογεύματα ή έντονες στιγμές άσκησης συντροφιά με την πιο δροσερή και healthy απόλαυση.

HIBISCUS TEA – ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΪ ΜΕ ΙΒΙΣΚΟ

Όταν ο εξωτικός ιβίσκος, με το χαρακτηριστικό του κόκκινο χρώμα συναντά το πράσινο τσάι, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι ισορροπημένο… και όταν αυτό σερβίρετε παγωμένο. Το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι αναζωογονητικό!

LIME & GINGER TEA – ΛΕΥΚΟ ΤΣΑΪ ΜΕ LIME ΚΑΙ GINGER

Η χαλαρή, ήπια γεύση του λευκού τσαγιού συνδυάζεται με το  πικάντικο twist που προσφέρει το lime με το ginger, προσθέτοντας ένταση κι ενδιαφέρον στη γεύση. Απλά ακαταμάχητα δροσιστικό!

SO BERRY TEA – ΤΣΑΪ ROOIBOS ΜΕ ACEROLA, ΦΡΑΟΥΛΑ ΚΑΙ ELDERBERRY

Από εκχύλισμα τσαγιού rooibos, elderberry σε συνδυασμό με χυμό φράουλα και acerola. Αυτή η γεύση που θυμίζει θάλασσα, παιχνίδια και φίλους μπορεί να σε συντροφεύσει και στο σήμερα!

‘Όποιο κι΄ αν εσύ επιλέξεις για να δώσεις δροσιά στην καθημερινότητα σου η γεύση της θα σε ανταμείψει.

Παράγγειλε το τώρα από το πλησιέστερο κατάστημα Coffee Island ή από εδώ