ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ...
Στην Coffee Island έχουμε πάθος για τον ποιοτικό καφέ. Τα αρώματα του καφέ είναι έντονα και αισθητά πριν καν μπούμε σε ένα καφεκοπτείο Coffee Island. Η γνώση, η αγάπη και το μεράκι του Barista, αλλά και η θέληση να βρούμε το ρόφημα ή τον καφέ που ικανοποιεί τα γευστικά σας κριτήρια συνθέτουν την απόλυτη εμπειρία καφέ.
ESPRESSO & BREW BAR
ESPRESSO & BREW BAR
Το Espresso & Brew Bar, το χειροπιαστό αποτέλεσμα της γνώσης για τον specialty coffee και τις μεθόδους εκχύλισής του, όλα δεμένα σε απολαυστικά ροφήματα καφέ. Ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει τον καφέ ή το ρόφημα της επιλογής του, αλλά και τη μέθοδο εκχύλισης. Chemex, Aeropress, V60, Syphon αποτελούν μερικές από τις προτάσεις μας για να απολαύσετε διαφορετικό γευστικό προφίλ σε κάθε κούπα καφέ.
ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ
Στο Καφεκοπτείο θα συναντήσετε την καρδιά της επιχείρησης, το χώρο άλεσης του καφέ που αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της τεχνογνωσίας και της εξειδίκευσης. Αποτελεί την ειδοποιό διαφορά της Coffee Island, διότι συνδυάζει ένα παραδοσιακό καφεκοπτείο με ένα σύγχρονο espresso bar. Εκεί μπορεί ο καταναλωτής να προμηθευτεί φρεσκοαλεσμένο καφέ της επιλογής του, έχοντας έτσι μια ολοκληρωμένη αντίληψη για την πληθώρα των ποικιλιών (single estate & single origin) και χαρμανιών καφέ που υπάρχουν.
ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ
HOME BARISTA
HOME BARISTA
Το ταξίδι στον κόσμο του specialty καφέ ολοκληρώνεται στο Home Barista station. Τα χρηστικά αντικείμενα (Μπουκάλι κρύας εκχύλισης, Espresso Moka Coffee Island, Hario Latte Shaker, κούπες κ.α.) είναι η ιδανική λύση για να συνεχιστεί η εμπειρία καφέ όπου κι αν βρίσκεστε. Οι εκπαιδευμένοι Baristi θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν και να μοιραστούν μαζί σας όλα τα μυστικά για μοναδικό καφέ.
ΠΙΣΩ
  • EN
  • |
  • ΕΛ
online ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Cart Το καλάθι μου 0