ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Αφού συνδεθείτε στη σελίδα μας, εισάγετε τη διεύθυνσή σας για να δείτε το κατάστημα το οποίο θα εξυπηρετήσει την παραγγελία σας.

Αφού επιλέξετε το κατάστημα που επιθυμείτε, προσθέστε την παραγγελία σας ξεκινώντας από το αριστερό μενού. Σε περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε και κάποιο άλλο είδος, επαναλάβετε την παραπάνω διαδικασία. Επίσης για κάθε είδος μπορείτε να παραμετροποιήσετε την παραγγελία σας όπως επιθυμείτε.
Αφού ολοκληρώσετε τα είδη που θέλετε να παραγγείλετε, πατήστε στο Ολοκλήρωση παραγγελίας και θα δείτε την παραγγελία σας στο καλάθι αγορών.

Όταν επιλέγεις delivery, η παραγγελία έρχεται στο χώρο σου από το πλησιέστερο καφεκοπτείο. Στην περίπτωση του takeaway διαλέγεις εσύ να παραλάβεις την παραγγελία σου από το πλησιέστερο κατάστημα ή από κάποιο άλλο κατάστημα που σε εξυπηρετεί καλύτερα.

Η ώρα παράδοσης θα επιβεβαιωθεί στο email το οποίο θα λάβετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Υπάρχει η πιθανότητα μικρών διακυμάνσεων στους χρόνους παράδοσης σε ώρες αιχμής του καταστήματος.

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας με το κατάστημα στο τηλέφωνο που δίνεται στη σελίδα. Καλό θα ήταν να επικοινωνείτε όσο το δυνατό πιο νωρίς έτσι ώστε το κατάστημα να έχει το χρόνο να αλλάξει ή να ακυρώσει την παραγγελία σας.

Όταν θα κάνετε την παραγγελίας σας, θα λάβετε email το οποίο θα επιβεβαιώνει την παραγγελία σας. Αν το κατάστημα για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να εξυπηρετήσει την παραγγελία σας ή μέρος αυτής, θα ενημερωθείτε εκ νέου στο email σας.
Καλό θα ήταν να εξετάζετε και τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στο πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε, σε περίπτωση που περιμένετε κάποιο email το οποίο δεν έχετε λάβει.

Όχι δεν υπάρχει καμία παραπάνω χρέωση. Ισχύει κανονικά ο τιμοκατάλογος του καταστήματος από το οποίο κάνατε την παραγγελία σας.

Δεν είναι απαραίτητη η πληρωμή με κάρτα. Μπορείτε να πληρώσετε την ώρα της παραλαβής της παραγγελίας σας με μετρητά.

Μπορείτε να μιλήσετε με την γραμμή εξυπηρέτησης πελατών Coffee Island στο τηλέφωνο 210 6241850

ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΙΕΣ;
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
T +357 70077070
helpdesk@coffeeisland.com.cy
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
T +357 70077070
helpdesk@coffeeisland.com.cy
ΠΙΣΩ
  • EN
  • |
  • ΕΛ
online ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Cart Το καλάθι μου 0