BEAN TO CUP BEAN TO CUP

BEAN TO CUP

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΦΕΣ
...που δεν διαμορφώνεται μόνο από το υψόμετρο, το έδαφος και την υγρασία, αλλά από τις διαφορετικές προσωπικότητες και κουλτούρες που συναντάμε στα ταξίδια μας ανά τον κόσμο.
Φιλοσοφία μας;
Κάθε κόκκος να "φυλακίζει" ατόφια τα αρώματα και τις γεύσεις κάθε περιοχής προέλευσης και να “κουβαλά” την ιστορία του ανθρώπου που τον καλλιέργησε... ώστε κάθε γουλιά καφέ που απολαμβάνετε να μην είναι ποτέ η ίδια.
Όχι διαφορετική, αλλά μοναδική!
our PROCESS
1. ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ
Οι εξαιρετικής ποιότητας Arabica κόκκοι καφέ καλλιεργούνται κατά μήκος του ισημερινού και ο καθένας αναπτύσσει διαφορετικά αρωματικά και γευστικά χαρακτηριστικά ανάλογα τη χώρα προέλευσής του.
ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ
ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ
2. ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ
Τα φρούτα των καφέδων μαζεύονται προσεχτικά με το χέρι από έμπειρους ανθρώπους. Όταν μαζευτούν, γίνεται μια δεύτερη διαλογή ώστε να είμαστε βέβαιοι πως μόνο τα ώριμα φρούτα θα επεξεργαστούν.
3. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ
Ο φλοιός και η σάρκα του φρούτου του καφέ αφαιρούνται χρησιμοποιώντας ένα μηχάνημα αποφλοίωσης κι έπειτα οι πράσινοι κόκκοι πλένονται, στεγνώνονται και ξεδιαλέγονται. Τέλος, συσκευάζονται σε σακιά και ξεκινούν το ταξίδι τους για τις εγκαταστάσεις μας στη Πάτρα.
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ
ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ
4. ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ
Ψήνουμε καφέ παραπάνω από μία δεκαετία και κατά την διάρκεια όλων αυτών των χρόνων μάθαμε πως το καβούρδισμα των κόκκων είναι τόσο τέχνη όσο είναι κι επιστήμη. Χρησιμοποιούμε τη γνώση, την εμπειρία, τις ικανότητες και την αγάπη μας για τον καφέ ώστε οι κόκκοι να αποδώσουν τα καλύτερα γευστικά και αρωματικά χαρακτηριστικά τους.
5. ΑΛΕΣΗ
Ο καταναλωτής στο καφεκοπτείο μας έχει τη δυνατότητα να επιλέξει καφέ για ελληνικό, espresso και φίλτρου. Μαζί βρίσκουμε το σωστό βαθμό άλεσης ανάλογα με τη συσκευή εκχύλισης που θα χρησιμοποιήσει ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε το καλύτερο αρωματικό και γευστικό αποτέλεσμα από τους κόκκους καφέ και στο σπίτι.
ΑΛΕΣΗ
ΕΚΧΥΛΙΣΗ
6. ΕΚΧΥΛΙΣΗ
Υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι εκχύλισης με τους οποίους μπορεί κάποιος να παρασκευάσει και να απολαύσει το ρόφημά του, ορισμένοι μάλιστα ευνοούν συγκεκριμένους τύπους καφέ και καβουρδίσματα
COFFEE CAMPUS COFFEE CAMPUS COFFEE CAMPUS
επόμενοCOFFEE CAMPUS
ΠΙΣΩ
  • EN
  • |
  • ΕΛ
online ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Cart Το καλάθι μου 0