ΟΡΟΙ MY REWARDS

Όροι του Προγράμματος Πιστότητας My Rewards.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης πιστότητας της Coffee Island ( «Πρόγραμμα» ) λειτουργεί από την εταιρία την επωνυμία «POUROVER CY LIMITED » ("Coffee island", "εμείς" ή "εμείς"), με έδρα την Λευκωσία ( Λεωφ. Στροβόλου αρ. 254 ) , με αριθμό εγγραφής ΗΕ356565και VAT CY 10356565A). Το Πρόγραμμα δημιουργήθηκε για να αναγνωρίζει και να ανταμείβει του πιστούς πελάτες της Coffee Island. Eίναι ένα εθνικό πρόγραμμα που προσφέρεται σε όλα τα καταστήματα Coffee Island στην Κύπρο. Το Πρόγραμμα είναι προσβάσιμο μέσω του My Coffee Island ("App" ή «εφαρμογή» ) και της ιστοσελίδας www.coffeeisland.com.cy (η "Ιστοσελίδα"). Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις ("Όροι") ισχύουν για τη συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης C.I

Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους όρους. Με την πρόσβαση ή τη χρήση αυτού του προωθητικού προγράμματος, συμφωνείτε ότι δεσμεύεσθε από τους όρους που περιγράφονται στο παρόν και όλους τους όρους που ενσωματώνονται με παραπομπή . Εάν δεν συμφωνείτε, μη συμμετέχετε σ’ αυτό το πρόγραμμα .

Δικαίωμα Χρήσης

Το Πρόγραμμα δεν απευθύνεται ούτε προορίζεται για χρήση από οποιονδήποτε ηλικίας κάτω των 18 ετών. Με την παρούσα δηλώνετε και βεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον δεκαοκτώ (18) ετών. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Πρόγραμμά μας με οποιονδήποτε τρόπο που παραβιάζει οποιοδήποτε ισχύοντα τοπικό, εθνικό ή διεθνή νόμο ή κανονισμό . Τα νομικά πρόσωπα δεν μπορούν να συμμετέχουν. Κάθε μέλος του Προγράμματος μπορεί να έχει μόνο έναν λογαριασμό συνδεδεμένο σε μία μοναδική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εγγραφή

Για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα πιστότητας C.I, κατεβάστε την εφαρμογή από το Google Play ή το Apple Store και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να εγγραφείτε στην Ιστοσελίδα ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Σύνδεση μέσω της εφαρμογής:

 1. Κατεβάστε την εφαρμογή από το Google Play ή το Apple Store αναζητώντας το "My Coffee Island" στο smartphone σας.
 2. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό υποβάλλοντας το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας ή χρησιμοποιήστε το λογαριασμό που έχετε ήδη δημιουργήσει για την Ιστοσελίδα.
 3. Ξεκινήστε να κερδίστε πόντους C.I αμέσως!

Σύνδεση μέσω της Ιστοσελίδας.

 1. Πηγαίνετε στο www.coffeeisland.com.cy
 2. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό υποβάλλοντας το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την ημερομηνία γέννησής σας και τον κωδικό πρόσβασής σας ή χρησιμοποιήστε το λογαριασμό που έχετε ήδη δημιουργήσει για την Ιστοσελίδα
 3. Από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού επιλέξτε τη συμμετοχή στο πρόγραμμα
 4. Ξεκινήστε να κερδίστε πόντους C.I αμέσως!

Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε συνδεόμενοι με τους κωδικούς σας από συγκεκριμένο λογαριασμό τρίτων (π.χ. Facebook ή Google). Βεβαιώνετε ότι είστε ο κάτοχος ενός τέτοιου λογαριασμού και ότι δικαιούστε να αποκαλύψετε τις πληροφορίες σύνδεσης στο λογαριασμό σας σ’ εμάς

Κατά την εγγραφή σας, ανεξάρτητα από τη μέθοδο, συμφωνείτε: 1) Να παρέχετε ακριβείς, επικαιροποιημένες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τον εαυτό σας και 2) Να διατηρείτε και να ενημερώνετε προσηκόντως τις πληροφορίες σας, ώστε να είναι ακριβείς, επικαιροποιημένες και ολοκληρωμένες. Είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας των πληροφοριών του λογαριασμού σας, συμπεριλαμβανομένου του κωδικού πρόσβασής σας, και για όλες τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στο λογαριασμό σας. Συμφωνείτε να μας ειδοποιήσετε αμέσως για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση των στοιχείων του λογαριασμού σας ή οποιαδήποτε άλλη παραβίαση της ασφάλειας.

Εάν οι πληροφορίες που μας παρέχετε δεν είναι ακριβείς ή πλήρεις, ενδέχεται να σας εμποδίσουμε να εγγραφείτε στο Πρόγραμμα ή να ακυρώσουμε την εγγραφή σας στο Πρόγραμμα. Κάθε άτομο μπορεί να έχει μόνο έναν λογαριασμό προγράμματος πιστότητας. Αν η C.I διαπιστώσει ότι έχετε δημιουργήσει πολλούς λογαριασμούς προγράμματος, ενδέχεται να ακυρώσουμε όλους τους λογαριασμούς σας. Επιπλέον, η C.I μπορεί να αρνηθεί να σας επιτρέψει να εγγραφείτε ξανά στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης C.I.

Κερδίζοντας Πόντους

Τα οφέλη που προσφέρονται στη διάθεσή σας μέσω του Προγράμματος βασίζονται στον αριθμό των "Πόντων" που κερδίζετε. Μπορείτε να λάβετε Πόντους μέσω των Επιλέξιμων Αγορών (όπως ορίζονται παρακάτω) και με τη συμμετοχή σας σε άλλα ειδικά προγράμματα και προωθητικές προσφορές ( όπως ορίζονται παρακάτω) που ανακοινώνονται από την CI ή τους τρίτους εταίρους της κατά καιρούς.

Επιλέξιμες αγορές: Αγορές προϊόντων (μετά την εφαρμογή προωθητικών προσφορών, προ φόρων και τελών αποστολής) που γίνονται online.

Προωθητικές Προσφορές: Άλλα ειδικά προγράμματα και διαφημιστικές προσφορές που κερδίζουν Πόντους μπορεί να γίνονται από εμάς ή από συνεργαζόμενους εταίρους μας από καιρό σε καιρό , κατά την κρίση μας. Τέτοιες προσφορές θα υπόκεινται επίσης σε τυχόν επιπλέον όρους που προβλέπονται στην εκάστοτε προωθητική προσφορά.

Κερδίζετε πόντους με βάση την αξία της αγοράς σας σε αναλογία δέκα (10) Πόντοι για κάθε ένα ευρώ (€ 1,00) που ξοδεύετε. Οι Πόντοι μπορούν να κερδηθούν και να αποδοθούν σε κλασματικά ποσά ανάλογα με την αξία της αγοράς σας. Οι πόντοι που έχουν συγκεντρωθεί στο πλαίσιο του προγράμματος πιστότητας C.I είναι διαφημιστικοί και δεν έχουν καμία αξία μετρητών. Δεν υπάρχουν συνδρομές μελών που συνδέονται με το Πρόγραμμα. Μόλις επαληθευτούν, οι Πόντοι σας θα πιστωθούν στον λογαριασμό σας στο πρόγραμμα πιστότητας C.I. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τους Πόντους σας εισερχόμενοι στο ιστορικό του λογαριασμού σας.

Ανταμοιβές

Με τη συγκέντρωση 200 πόντων στο λογαριασμό σας, θα κερδίσετε ένα C.I «φύλλο». Συγκεντρώνοντας πέντε (5) Φύλλα , θα κερδίσετε ένα (1) C.I "Λουλούδι" .Για κάθε Λουλούδι που κερδίζετε, θα λάβετε δωρεάν κωδικό κουπονιού αξίας € 4,00 ("Κουπόνι") , το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί αποκλειστικά και μόνο στο σύνολό του σε μία μοναδική επόμενη αγορά σας που γίνεται online. Τα Κουπόνια λήγουν εντός ενός ημερολογιακού μήνα από την έκδοσή τους. Μόλις κερδίσετε ένα Κουπόνι, μπορείτε να αρχίσετε να συγκεντρώνετε λουλούδια για ένα άλλο Κουπόνι. Το Κουπόνι δεν μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη προσφορά ή κουπόνι. Εάν μετά την εξαργύρωση ενός Κουπονιού το ποσό της αγοράς δεν υπερβαίνει το ελάχιστο ποσό που έχει οριστεί για την εκτέλεση των παραγγελιών, το ποσό της αγοράς θα πρέπει να αναθεωρηθεί για να καλύπτει το παραπάνω κριτήριο.

Πρόσθετοι όροι προγράμματος

Η CI διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει τον λογαριασμό πιστότητας σας C.I ή / και τη συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα, εάν αποφασίσουμε κατά την κρίση μας ότι έχετε παραβιάσει αυτούς τους Όρους, έχετε περισσότερους από έναν (1) λογαριασμό ή ότι η χρήση του λογαριασμού σας είναι μη εξουσιοδοτημένη, παραπλανητική, δόλια ή άλλως παράνομη. Η C.I μπορεί, κατά τη διακριτική της ευχέρεια, να αναστείλει, να ακυρώσει ή να συγχωνεύσει Λογαριασμούς πιστότητας C.I που φαίνεται να είναι αντίγραφα και μπορεί να αρνηθεί να σας επιτρέψει να επανεγγραφείτε στο Πρόγραμμα πιστότητας. Η C.I διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει έναν λογαριασμό πιστότητας C.I εάν ο λογαριασμός είναι ανενεργός για 18 μήνες. Ανενεργός σημαίνει ότι δεν έχουν κερδηθεί Πόντοι.

Η C.I έχει το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή, με ή χωρίς προειδοποίηση, να:

 • Τερματίσει, να ακυρώσει ή να αλλάξει το Πρόγραμμα Επιβράβευσης C.I, τις ανταμοιβές C.I ή / και οποιαδήποτε συγκεκριμένη ανταμοιβή ή όφελος που προσφέρουμε.
 • Αλλάξει τις προϋποθέσεις-απαιτήσεις για τη απόκτηση Πόντων , ή για μία συγκεκριμένη Ανταμοιβή.
 • Αλλάξει τον χρόνο που έχετε για να κερδίσετε ή να εξαργυρώσετε μια συγκεκριμένη Ανταμοιβή και / ή
 • Αλλάξει οποιαδήποτε άλλη λειτουργία του προγράμματος επιβράβευσης C.I ή των Ανταμοιβών C.I

Εάν ο C.I τερματίσει το Πρόγραμμα Επιβράβευσης C.I ή των Ανταμοιβών C.I, οι Aνταμοιβές που κερδίσατε αλλά δεν χρησιμοποιήσατε θα λήξουν την ημερομηνία κατά την οποία λήγει το Πρόγραμμα Επιβράβευσης C.I ή που οι Ανταμοιβές δε θα προσφέρονται πλέον. Οι κερδισμένες αλλά μη εξαργυρωθείσες Ανταμοιβές είναι άκυρες μετά την ημερομηνία αυτή.

Επιστροφές Προϊόντων και Πόντοι

Εάν ακυρώσετε μια αγορά ή επιστρέψετε την αγορά σας, η C.I θα αφαιρέσει τους Πόντους που σας πιστώθηκαν για την αγορά αυτή από το λογαριασμό σας. Αν έχετε ήδη εξαργυρώσει αυτούς τους Πόντους, αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει σε αρνητικό υπόλοιπο Πόντων στο λογαριασμό σας.

Αν κάνατε χρήση Κουπονιού και επιστρέψετε τα εμπορεύματα που αγοράσατε σύμφωνα με την πολιτική επιστροφής στο www.coffeeisland.com.cy, θα σας επιστραφεί το αρχικό ποσό πληρωμής (εκτός από την αξία του Κουπονιού και οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις). Για παράδειγμα, εάν έχετε κάνει μια παραγγελία συνολικού ύψους € 7 για και χρησιμοποιήσατε ένα κουπόνι €4, θα σας επιστρέψουμε € 3 σύμφωνα με τον αρχικό τρόπο πληρωμής. Θα λάβετε ένα Κουπόνι αντικατάστασης για τα επιστραφέντα εμπορεύματα.

Τροποποιήσεις

Στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, μπορούμε να τροποποιήσουμε τους παρόντες Όρους ανά πάσα στιγμή δημοσιεύοντας ενημερωμένους ή αναθεωρημένους Όρους και Προϋποθέσεις εδώ. Ελέγξτε συχνά για τυχόν ενημερώσεις ή αναθεωρήσεις αυτών των Όρων. Εκτός αν δηλώνεται διαφορετικά από εμάς, τυχόν τροποποιήσεις θα ισχύουν κατά την ημερομηνία έναρξης ισχύος των τροποποιήσεων. Η χρήση του Προγράμματος μετά από οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλαγή στους Όρους θα θεωρηθεί ως η ρητή αποδοχή σας σε τέτοιους τροποποιημένους όρους και συμφωνείτε επίσης ότι δεσμεύεστε από αυτούς τους τροποποιημένους Όρους.

Επιπρόσθετα, η C.I μπορεί ανά πάσα στιγμή, για οποιονδήποτε λόγο και χωρίς προειδοποίηση ή ευθύνη: 1) Να αναστείλει ή να τερματίσει τη λειτουργία ή την πρόσβαση στην Εφαρμογή ή στην Ιστοσελίδα ή οποιοδήποτε τμήμα τους. 2) Να αλλάξει, να αναθεωρήσει ή να τροποποιήσει την Εφαρμογή ή την Ιστοσελίδα ή οποιοδήποτε τμήμα τους. 3) Να διακόψει τη λειτουργία της Εφαρμογής ή της Ιστοσελίδας ή οποιουδήποτε μέρους τους για συντήρηση και υποστήριξη. 4) Να επιβάλλει όρια σε ορισμένα χαρακτηριστικά και υπηρεσίες ή να περιορίζει την πρόσβαση στην Εφαρμογή ή στην Ιστοσελίδα και / ή 5) Να τερματίσει την εξουσιοδότηση, τα δικαιώματα και την άδεια που χορηγούνται εδώ. Μετά τη λήξη, τα δικαιώματα και οι άδειες που χορηγούνται σ’ εσάς θα τερματιστούν και θα πρέπει να διακόψετε κάθε χρήση της Εφαρμογής και της Ιστοσελίδας.

Αποποίηση Ευθύνης

Τόσο εμείς όσο και τα Καταστήματα δεν είμαστε υπεύθυνοι έναντι σας για τυχόν καθυστέρηση ή μη εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας βάσει αυτής της συμφωνίας, οι οποίες προκύπτουν από οποιαδήποτε αιτία πέραν του ελέγχου μας, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, τυχόν γεγονότων ανωτέρας βίας.

Περιορισμοί Ευθύνης

Έχουμε λάβει κάθε μέριμνα κατά την προετοιμασία του Προγράμματος. Ωστόσο, δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν λάθη ή παραλείψεις σε σχέση με το περιεχόμενό του ή για τυχόν τεχνικά προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε με το Πρόγραμμα μας. Αν ενημερωθούμε για οποιεσδήποτε ανακρίβειες στο Πρόγραμμά μας, θα προσπαθήσουμε να τις διορθώσουμε το συντομότερο δυνατό. Στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, αποκλείουμε κάθε ευθύνη για απώλεια ή ζημία που μπορεί να υποστείτε εσείς ή οποιοσδήποτε τρίτος σε σχέση με το Πρόγραμμά μας και οποιαδήποτε Ιστοσελίδα ή εφαρμογή συνδεδεμένη με το Πρόγραμμά μας . Αυτό βεβαίως δεν επηρεάζει την ευθύνη μας, η οποία δεν μπορεί να αποκλειστεί ή να περιοριστεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι εάν, για οποιονδήποτε λόγο, το Πρόγραμμα μας δεν είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή ή για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα.

Προσωπικά δεδομένα

Ανατρέξτε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που βρίσκεται στο www.cofffeeisland.com.cy, η οποία ενσωματώνεται στο παρόν, και διέπει τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε στην C.I μέσω του Προγράμματος.

Ερωτήσεις

Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το Πρόγραμμα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο: [email protected]

Μετάφραση των Όρων

Μπορούμε να παρέχουμε μια μετάφραση της ελληνικής έκδοσης των Όρων σε άλλες γλώσσες. Κατανοείτε και συμφωνείτε ότι τυχόν μετάφραση των Όρων σε άλλες γλώσσες είναι μόνο για την εξυπηρέτησή σας και ότι η ελληνική έκδοση θα διέπει τους όρους της σχέσης σας με την C.I. Επιπλέον, αν υπάρχουν ασυμφωνίες μεταξύ της ελληνικής έκδοσης των Όρων και της μεταφρασμένης έκδοσης , η ελληνική έκδοση των Όρων υπερισχύει έναντι των άλλων.

ΠΙΣΩ
 • EN
 • |
 • ΕΛ
online ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Cart Το καλάθι μου 0