Με τις γιορτές να πλησιάζουν και τη λίστα δώρων ολοένα να αυξάνεται, εμείς σου δίνουμε την λύση δώρου για όλα τα γούστα.

Για την αδερφή σου που λατρεύει το cappuccino, εκείνο τον φίλο τον «ψαγμένο», τη φίλη που λατρεύει ό,τι έχει να κάνει με σοκολάτα, τον συνάδελφο που κουράστηκε να ψάχνει ένα ποτήρι να φτιάξει τον καφέ του. Όποιο δώρο και να επιλέξεις μπορείς να το παραγγείλεις από την άνεση του χώρου σου μέσω της ιστοσελίδας μας, να πληρώσεις με κάρτα κι εμείς θα το παραδώσουμε στο αγαπημένο σου πρόσωπο.

milk frother

Hot cappuccino? Yes please!

Το Milk Frother φτιάχνει το τέλειο αφρόγαλα είτε για ζεστό Cappuccino, είτε για ζεστό Latte και όχι μόνο.. εάν είσαι φαν του Freddo Cappuccino μπορείς φυσικά να φτιάξεις και κρύο αφρόγαλα. Cappuccino χωρίς espresso δεν γίνεται! Οι κάψουλες αλουμινίου είναι συμβατές με τις μηχανές Nespresso© και υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα.

chocolate

Sweet Melody sounds like music to my ears!

Για τους λάτρεις της σοκολάτας προτείνουμε ανεπιφύλακτα τις νέες συσκευασμένες σοκολάτες Sweet Melody και Sweet Melody Light για ζεστή ή κρύα απόλαυση. Εάν θέλετε να «ολοκληρώσετε» την εμπειρία της σοκολάτας μπορείτε να τις συνδυάσετε με τις ολοκαίνουργιες και ιδιαίτερες μπάρες σε 4 γεύσεις: Μαύρη σοκολάτα με φουντούκι, Σοκολάτα Γάλακτος με Cranberry και Μπισκότο, Μαύρη Σοκολάτα με Φράουλα και Ροζ Πιπέρι, Λευκή Σοκολάτα με Αμύγδαλο, Φουντούκι και Σταφίδες.

Every single drop counts!

Για την απόλυτη εμπειρία καφέ προτείνουμε το V60 dripper για ζεστό ή κρύο φίλτρου σε συνδυασμό φυσικά με Single Estate καφέ. Η μέθοδος εκχύλισης V60 χαρίζει ένα ισορροπημένο καφέ σε γεύση, άρωμα και μια ευχάριστη γλυκύτητα.

A cup of coffee makes me happy!

Για το σπίτι, την δουλειά, την εκδρομή, τη βόλτα ένα ποτήρι καφέ μπορεί να σε συνοδεύσει παντού. Στην Coffee Island μπορείς να βρεις διάφορες επιλογές από ποτήρια και θέρμους σε διάφορα χρώματα και μεγέθη. Δεν θα μπορούσαμε βέβαια να παραλείψουμε και τα μεταλλικά επαναχρησιμοποιήσιμα καλαμάκια τα οποία είναι φιλικά και προς το περιβάλλον.