ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΓΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ.

Είναι κάποιες φορές που δεν ξέρεις ακριβώς τι θέλεις να πιείς. Εκείνα τα ζεστά απογεύματα μετά τη δουλειά που ανυπομονείς να συναντήσεις την παρέα αλλά δεν είσαι σίγουρος αν αναζητάς έναν ακόμα καφέ ή κάτι άλλο. Μπύρα ίσως; Θα μπορούσε, αλλά τι μπύρα; Εμείς συγκεντρώσαμε όλη την επιθυμία για αυτές τις afternoon συναντήσεις, βάλαμε μπόλικη έρευνα στο ποιο ρόφημα θα μπορούσε να τις συνοδεύει, αφιερώσαμε άπειρο χρόνο σε πειραματισμούς και μελέτη και καταλήξαμε στο απόλυτο, καινοτόμο, δροσιστικό, υπερτέλειο Coffee Cold Brew Beer!

Ναι, ναι καφές και μπύρα συνυπάρχουν αρμονικά όχι μόνο στο όνομα αλλά και στη γεύση αφού η νέα μας ανακάλυψη συνδυάζει Ελληνική καβουρδισμένη, «μαύρη» βύνη κριθαριού και βρώμης, εξωτικούς αρωματικούς λυκίσκους, και χαρμάνι Arabica specialty coffee των μονοποικιλιών Obata Brazil και Castillo Colombia. Too good to be true? Περίμενε μέχρι να τη γευτείς.

Για να πετύχουμε τη μοναδική εμπειρία της Coffee Cold Brew Beer εργαστήκαμε από κοινού με τους κατάλληλους ανθρώπους που μοιράζονται το δικό μας όραμα. Το microbrewery Νήσος στην Τήνο είναι μια ελληνική εταιρία και συμμετέχει με την Coffee Island στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ μας. Η κοινή μας αγάπη για την ποιότητα και την καινοτομία -υπηρετώντας πάντα με σεβασμό το επιχειρείν και τον ελληνικό παραγωγικό πολιτισμό – οδήγησε σε μια αυθόρμητη απόφαση. Τα υπόλοιπα είναι αποτέλεσμα μιας εξαιρετικής συνεργασίας, πίσω από την οποία βρίσκονται άνθρωποι που τους αρέσει να δημιουργούν και να ξεχωρίζουν με τα προϊόντα τους. H Coffee Island και η Nissos Brewery μοιραστήκαμε όλη αυτή τη διάθεση για δημιουργία ώστε να οδηγηθούμε από κοινού στην ιδέα να συνδυάσουμε τον παγωμένο καφέ που αποτελεί εθνικό ρόφημα και την μπύρα που βρίσκεται στην καθημερινή συνήθεια των Ελλήνων. Για πρώτη φορά, λοιπόν, τα δυο δημοφιλή ποτά συνυπάρχουν συνδυάζοντας δυο μεγάλες γευστικές αγάπες.

Ένας αρωματικός παγωμένος καφές από μονοποικιλιακούς κόκους που έχουν καβουρδιστεί medium dark στο artisanal roastery της Coffee Island, μαζί με μια άκρως ιδιαίτερη μαύρη μπύρα τύπου porter. Αυτή είναι η Coffee Cold Brew Beer που βγάζει αρώματα καφέ, σοκολάτας και σκούρων φρούτων.

Το πλούσιο σώμα, η έντονη φυσική γλυκύτητα, η χαμηλή οξύτητα, το φυσικό ανθρακικό, αλλά και ο πλούσιος αφρός της νέας μας μπύρας με καφέ θα σε εντυπωσιάσουν από την πρώτη δοκιμή. Κι έπειτα η περιορισμένη ποσότητα καφεΐνης και ο χαμηλός βαθμός αλκοόλ (5%) θα σε πείσουν ότι βρήκες το ρόφημα που αναζητούσες για να δροσίσει τις καλοκαιρινές σου στιγμές, στη βόλτα ή στο σπίτι.

Γιατί η Coffee Cold Brew Beer προσφέρεται σε μπουκάλι των 330ml ώστε να την απολαμβάνεις όπως ακριβώς θέλεις. Είτε στο Espresso Bar του πιο κοντινού σου Coffee Island, είτε on the go –ετοιμάσου να λανσάρεις αυτή τη νέα εικόνα. Δεν υπάρχει τίποτα που να σε κρατά μακριά από τη νέα αυτή απολαυστική συνήθεια.

Η Coffee Island και η Νήσος, δυο διεθνώς βραβευμένες ελληνικές εταιρίες με έδρα και παραγωγή στη χώρα μας, πρωτοπορούν δημιουργώντας ένα εντελώς νέο ρόφημα και αυτό από μόνο του λέει κάτι. Λέει ότι αυτές οι συνεργασίες είναι που ανοίγουν τον δρόμο για νέες εμπειρίες. Και η Coffee Cold Brew Beer είναι η νέα εμπειρία καφέ που απαντά στο ερώτημα «τι να πιω τώρα;» αλλά κυρίως απαντά στην αναζήτηση αυτής της διαφορετική απόλαυσης που κάνει την καθημερινότητα πιο ενδιαφέρουσα, με περισσότερη γεύση και σίγουρα περισσότερη δροσιά. Εσύ ακόμα δε δοκίμασες;

Βρες την σε επιλεγμένα καταστήματα Coffee Island!