ΚΑΝΕ TAP ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ COFFEE ISLAND ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΦΕ!

Σου αρέσει να κάνεις like, share και comment; Με λίγα λόγια αγαπάς την τεχνολογία και τους τρόπους επικοινωνίας που σου προσφέρει; Ε τότε δε θα χορταίνεις να κάνεις Τap και να απολαμβάνεις τους πόντους που σου προσφέρει το πρόγραμμα My Rewards που έχουμε δημιουργήσει για όλους τους coffee lovers.

Αν μέχρι τώρα οι πόντοι σου αυξάνονταν με κάθε ηλεκτρονική σου παραγγελία στο My Coffee Island APP+WEB, πλέον μπορείς να παίρνεις την επιβράβευση που σου αξίζει με κάθε επίσκεψή σου στο πιο κοντινό σου Coffee Island. Πριν τη δουλειά ή μετά από αυτή, για τον καθημερινό καφέ, το αγαπημένο σου σνακ από τα Eats μας ή για το λατρεμένο σακουλάκι με τον καφέ που απολαμβάνεις στο σπίτι ως αυθεντικός coffee maker, για όποιον λόγο κι αν βρεθείς σε κάποιο Coffee Island εμείς σε επιβραβεύουμε με 50 πόντους.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις στο κινητό σου την εφαρμογή My Coffee Island App, να επιλέξεις το μενού Tap Me και να πλησιάσεις το κινητό σου στο Tap Me point που βρίσκεται δίπλα στο ταμείο. Συγκεντρώνοντας 1000 πόντους αποκτάς ένα κουπόνι αξίας 4€ για να το εξαργυρώσεις στην επόμενη αγορά που θα κάνεις ηλεκτρονικά ή σε φυσικό κατάστημα.

Ναι, ναι το My Rewards δεν κάνει διακρίσεις. Είναι μια ενιαία εμπειρία επιβράβευσης που σε βρίσκει όπου κι αν είσαι. Αυτό σημαίνει ότι οι πόντοι του My Rewards TAP ME προστίθενται σε εκείνους που μαζεύεις από τις ηλεκτρονικές παραγγελίες στο My Coffee Island APP+WEB, ώστε να συγκεντρώνεις γρήγορα τους 1000 πόντους και να κερδίζεις συνεχώς το κουπόνι των 4€. Και μια και μιλάμε για πόντους, με το πρώτο σου Tap στο Tap Me point κερδίζεις 100 πόντους! Απλά μαθηματικά που σε φέρνουν πιο κοντά στον κερασμένο καφέ σου!

Μας αρέσει να σε συναντάμε καθημερινά στο αγαπημένο σου Coffee Island. Γι’ αυτό κάνουμε κάθε επίσκεψη ακόμα πιο ευχάριστη. Εσύ ακόμα δεν άρχισες να κάνεις Tap;