ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ

To ξέρουμε ότι λατρεύεις τα κρύα ροφήματα, ιδίως από τα χεράκια μας. Μπορείς όμως να βρεις στα καταστήματά μας όποιο παγωμένο ρόφημα επιθυμείς, από freddo espresso, μέχρι milkshake και άλλες λαχταριστές γεύσεις.

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Υπάρχει όμως μία ακόμα μεγάλη αγάπη… Αυτή του proud maker που έχεις μέσα σου, ο οποίος μπορεί να προετοιμάσει στο σπίτι του ή στο γραφείο καφέ και ροφήματα Coffee Island.

ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ;

Αν εκτιμάς την καφεδάρα σου δεν υπάρχει κανένας λόγος να στερηθείς τον freddo espresso ή freddo cappuccino. Η λύση έρχεται από τις κάψουλες. Και συγκεκριμένα από τις κάψουλες Euphoria.

FREDDO ESPRESSO

Βάζεις την κάψουλα για εκχύλιση. Σε ένα shaker ή σε μία φραπιέρα, τοποθετείς τον καφέ, την ζάχαρη αν θέλεις κι έπειτα πάγο. Το χτυπάς, σερβίρεις σε ποτήρι της αρεσκείας σου και απολαμβάνεις τον espresso σου «like a sir», με το μεταλλικό σου καλαμάκι!

Μπορείς επίσης να εκχυλίσεις τον espresso απευθείας στο ποτήρι, προσθέτοντας εκεί την επιθυμητή ζάχαρη, και αναδεύοντας ελαφρά. Έπειτα συμπληρώνεις με όσο πάγο θέλεις. Αν δεν επιθυμείς ζάχαρη, μπορείς να εκχυλίσεις τον καφέ απευθείας πάνω στον πάγο.

TIP: Για μεγαλύτερη ένταση μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις 2 κάψουλες κάνοντας τον καφέ σου ristretto.

FREDDO CAPPUCCINO

Πάμε στο freddo cappuccino. Ξεκινάμε με παρόμοια διαδικασία. Βάζεις την κάψουλα για εκχύλιση. Στο ποτήρι προσθέτεις την ζάχαρη που θα ήθελες και μόλις η εκχύλιση τελειώσει το αναδεύεις ελαφρά και στη συνέχεια τοποθετείς πάγο. Ώρα για το αφρόγαλα! Τοποθετείς στο Latte Shaker γάλα μέχρι τη γραμμή και χτυπάς για μερικά δευτερόλεπτα. Σερβίρεις σε ποτήρι της αρεσκείας σου και είσαι έτοιμος για την πιο απολαυστική γουλιά.

Και πάλι μπορείς να εκχυλίσεις δυο δόσεις ristretto, χρησιμοποιώντας δυο κάψουλες.

ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ

Αν από την άλλη είσαι τύπος που θέλεις τα ροφήματά σου πιο λαχταριστά, ένα παγωμένο Coffeeccino ή μία κρύα σοκολάτα  θα σου προσφέρουν τη γλύκα που ψάχνεις και θα στη φέρουν στο σπίτι σου! Είναι πανεύκολα στην προετοιμασία, με γεύση που θα σε συναρπάσει.

ΚΡΥΟ COFFEECCINO

Παίρνεις το blender και προσθέτεις μισή κούπα γάλα, δύο κουταλιές της σούπας Coffeeccino και 4-5 πάγους. Χτυπάς για 20’’ μέχρι να ανακατευτεί καλά το ρόφημα, σερβίρεις και απολαμβάνεις ένα yummy-yummy, Coffeeccino!

“ΝΑ ΣΑΣ ΦΙΛΕΨΩ;”

Και επίσης ποιος σου είπε ότι τα ροφήματα μπορείς να τα απολαύσεις μόνο εσύ; Το καλύτερο κέρασμα για κάθε επισκέπτη, μικρό και μεγάλο, βρίσκεται στη μαεστρία με την οποία θα του ετοιμάσεις τον καφέ ή τη σοκολάτα του.

ΠΑΡΕ ΤΟ ΡΟΦΗΜΑ… ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!

Γι’ αυτό λοιπόν, είναι πάντα καλό να έχεις σπίτι σου κάτι από το καφεκοπτείο μας για να έχεις πάντα την όρεξή σου στα χέρια σου. Κατέβασε το My Coffee Island APP και μείνε ενημερωμένος για όλα τα προϊόντα που μπορείς να προμηθευτείς, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.