Μια βραβευμένη κούπα στα χέρια σας 

Η καθημερινή εμπειρία καφέ αλλάζει. Όλοι μαζί προχωράμε σε έναν πιο eco-friendly και sustainable κόσμο και η Coffee Island δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από αυτόν. Γι’ αυτό, φέραμε την επαναστατική reusable κούπα καφέ Kaffee Form. 

Νικήτρια του βραβείου Reddot 2018 για τη σχεδίασή της στην κατηγορία Νέων Υλικών, βρίσκεται στα καταστήματά μας έτοιμη να αλλάξει τα δεδομένα της αγοράς, λόγω της καινοτομίας του υλικού της.

Someone holding reusable cup

Ποιο είναι αυτό;

Ο καφές. Ναι, καλά διάβασες, πρόκειται για μια κούπα καφέ που κατασκευάζεται από ανακυκλωμένο καφέ, αφού δηλαδή έχει αλεστεί και εκχυλιστεί. Πώς φτάνει σε εμάς; Τα «κέικ» καφέ από τις μηχανές συλλέγονται καθημερινά από τις καφετέριες και την τοπική αγορά του Βερολίνου από μέλη μιας κοινωνικής ομάδας της πόλης. Βοηθούν τόσο στη συλλογή του καφέ όσο και στη μαγική μεταμόρφωση των υπολειμμάτων σε μια μοναδική κούπα. Με άλλα λόγια συμβάλλουν στην υλικοτεχνική υποστήριξη και την επεξεργασία του καφέ.

A kaffee form reusable cup in a bag

Το τελευταίο στάδιο;

Η συναρμολόγηση και το packaging. Δεν είναι απλώς μια sustainable κούπα λόγω του υλικού της, αλλά και λόγω των ατόμων που εργάζονται, για να φτάσει στα δικά σου χέρια. Δίνει την ευκαιρία σε άτομα με disabilities να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους και να δημιουργήσουν κάτι, που μόνο θετικό αντίκτυπο μπορεί να έχει στον πλανήτη μας.

Reusable cup Kaffee Form in a box

Γιατί είναι τόσο μοναδική;

Γιατί τα χαρακτηριστικά της την κάνουν να ξεχωρίζει. Κατασκευάζεται από ένα πρωτοποριακό και βιώσιμο υλικό. Πιο συγκεκριμένα, παρασκευάζεται από ανακυκλωμένους κόκκους καφέ και ανανεώσιμους πόρους. Το θετικό αποτέλεσμα; Να είναι ένα 100% ανακυκλώσιμο προϊόν, που ενισχύει την προστασία του περιβάλλοντος και υπογραμμίζει την αειφόρο φιλοσοφία μας. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα κυκλικής οικονομίας.

A man holding a reusable cup in a coffee island store

Οικολογική συνείδηση & Καινοτόμο design 

Είναι ανθεκτικό και ταυτόχρονα ελαφρύ, ώστε να μπορείς να το παίρνεις μαζί σου όπου και όποτε θέλεις. Είναι ιδανικό τόσο για ζεστά όσο και κρύα ροφήματα, τα όποια μπορείς να ετοιμάζεις εσύ στο σπίτι ή να παίρνεις take away από τα Coffee Island στη δική σου Kaffee Form. Είναι χωρητικότητας 300 ml και… το σημαντικότερο; Μυρίζει καφέ!  

Μια μοναδική κούπα καφέ, που θα γίνει το δικό σου must-have αξεσουάρ για το αγαπημένο σου ρόφημα. Ξεκίνα να ζεις eco-friendly, προωθώντας με τις συνήθειές σου την οικολογική ευαισθησία και κάνε join σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.

A collection of coffee island reusable cups

E-coffee cup σε τρία χρώματα

Οι επιλογές σου σε eco-friendly take-away κούπα δεν τελειώνουν εδώ. Σου δίνουμε μία ακόμα κούπα για να απολαμβάνεις το ρόφημά σου, σε 3 μοναδικά χρώματα: λευκό, πορτοκαλί και πράσινο!

A barristi giving a customer coffee in a reusable cup

Πόσο πιο ξεχωριστές; 

Θα γίνουν οι δικές σου αγαπημένες reusable κούπες! Με πρώτες ύλες bamboo fibers, άλλα φυτικά υλικά και μελαμίνη, έχουν μοναδικό design και 3 διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις. Ήρθε η στιγμή να απομακρύνεις τα πλαστικά και χάρτινα ποτήρια από το καθημερινό σου coffee habit. Απόλαυσε ένα ζεστό ή κρύο ρόφημα στην e-coffee cup, που έχει χωρητικότητα 350 ml.

A barristi holding a kaffee form reusable cup

Μην ξεχνάς…

Ανακάλυψε τη μοναδική κούπα Kaffee Form στα καταστήματά μας. Ζύγισέ τη στο χέρι σου, μύρισέ τη και προσπάθησε να την οραματιστείς στην καθημερινότητά σου. Ζήτησε από τον barista να ετοιμάσει το specialty ρόφημά σου στην καινούρια σου κούπα. 

Έφτασε η στιγμή να κάνουμε μαζί τον κόσμο λίγο καλύτερο. Join us!