Η επανάσταση στα milkshake έχει φτάσει, έχει γεύση cheesecake και είναι ότι πιο καλοκαιρινό έχεις δοκιμάσει. Η δροσιά του milkshake συνδυάζεται με το αγαπημένο γλυκό όλων και… το αποτέλεσμα; 16 oz αυθεντικής γλυκιάς παγωμένης απόλαυσης!

Το πιο must καλοκαιρινό ρόφημα

Μια χαλαρή βόλτα σε νησιώτικα σοκάκια, μια βουτιά στη θάλασσα, ένα απόγευμα στο μπαλκόνι με φίλους ή ακόμα και μια έντονη ζεστή μέρα στο γραφείο γίνεται αμέσως πιο δροσερή με ένα ποτήρι milkshake στο χέρι! Το ρόφημα που μας φέρνει μνήμες από τις οικογενειακές καλοκαιρινές διακοπές, δεν μπορεί παρά να μας συντροφεύει και στην ενήλικη καθημερινότητά μας.

Ειδικά για τους «γλυκατζήδες» που δεν μπορούν να αντισταθούν στους γλυκούς πειρασμούς έχουμε την τέλεια λύση: το φρέσκο γάλα συναντά την κρέμα cheesecake, το μπισκότο και το σιρόπι και δημιουργούν το Milkshake Cheesecake.

enjoy_coffee_on_the_go

Ο βασιλιάς των Milkshake

Πώς μπορείς να πιεις το αγαπημένο σου γλυκό στο ποτήρι; Η απάντηση είναι απλή! Μπες σε ένα κατάστημα Coffee Island και ζήτα ένα Milkshake Cheesecake. Διάλεξε το σιρόπι που σου αρέσει: κεράσι ή φράουλα, και ο barista θα το βάλει γύρω γύρω στο ποτήρι. Έπειτα, θα «ρίξει» τη χαρακτηριστική κρέμα cheesecake και θα την πασπαλίσει με τραγανό τριμμένο μπισκότο Oreo. Με την πρώτη γουλιά θα νιώσεις την αναζωογονητική έντονη γεύση, το γλυκό άρωμα και θα σε κατακλύσει μια καλοκαιρινή ανάλαφρη αίσθηση.

Η εξαιρετική ποιότητα των υλικών συναντούν την κλασική γεύση του cheesecake δημιουργώντας το πιο WOW παγωμένο ρόφημα! Και… για αυτούς που προτιμούν τις πιο κλασικές γεύσεις; Δροσιστείτε με ένα ποτήρι Milkshake Σοκολάτα, Βανίλια ή Φράουλα.

Και μην ξεχνάς…

Την ανατρεπτική γεύση cheesecake δεν θα τη βρεις αλλού παρά μόνο εδώ, στα Coffee Island. Πήγαινε σε ένα κατάστημα και πάρε takeaway ή παράγγειλέ το σπίτι με delivery για να «δροσίσεις» τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού! Στο καφεκοπτείο θα βρεις και τις άλλες γεύσεις milkshake: σοκολάτα, βανίλια και φράουλα για να φτιάξεις το αγαπημένο σου ρόφημα μόνος στο σπίτι.

Το καλοκαίρι έφτασε! Εσύ ακόμα να το απολαύσεις;

friends_drinking_coffee